Jak používáme informace z účtů, které máte ve stejném Centru účtů

Aktualizováno:před 12 týdny

Když máte účty ve stejném Centru účtů, usnadní vám to správu nastavení, přihlašování a přepínání mezi profily. Sloučíme informace z účtů ve stejném Centru účtů, které máte v různých produktech společností vlastněných společností Meta. K čemu je používáme:

  • Pokud vám zobrazujeme reklamy (třeba ve Stories a Reels), budeme je vám a ostatním personalizovat a měřit jejich úspěšnost. Děláme tedy mimo jiné následující věci:
    • Zobrazujeme vám relevantnější reklamy na základě informací v profilu a aktivity na vašich účtech.
  • Vám i ostatním personalizujeme obsah a návrhy. Děláme tedy mimo jiné následující věci:
    • Doporučíme vám reely na Facebooku a Instagramu, které by vás mohly zajímat.
    • Pomáháme organizacím pochopit, jak lidé projevují zájem o jejich příspěvky, videa a další obsah.
  • Budeme vylepšovat naše produkty a nabízet volitelné aktivity, které jsou v nich dostupné. Můžete tedy dělat mimo jiné následující věci:
    • Účastnit se průzkumů a jiných výzkumů o tom, proč rádi používáte naše produkty.
    • Vytvářet AR efekty a používat je na všech účtech v různých produktech.
    • Vytvářet dobročinné sbírky na Facebooku i na Instagramu.
  • Upravíme některé informace o účtu a nastavení, ať se vám na všech účtech shodují. Dané informace můžete kdykoli spravovat. Děláme tedy mimo jiné následující věci:
    • Když si do Centra účtů přidáte nový účet s jiným datem narození, než jaké jste uvedli u ostatních účtů, můžeme vás před přidáním nového účtu požádat, abyste vybrali správné datum narození.
  • Poskytneme vám ovládací prvky, které vám umožní kontrolovat propojená prostředí, jako je sdílení mezi profily. Můžete tedy dělat mimo jiné následující věci:
    • Sdílet své příspěvky v účtech na Facebooku a Instagramu.
    • Sledovat lidi, které znáte z Horizonu.

Účty můžete kdykoli přidat nebo odebrat účty v Nastaveních v daném Centru účtů. Informace ze všech daných účtů pro uvedené účely přestaneme slučovat za 7 dnů po jejich odebrání. Dříve sloučené informace zůstanou sloučené i dál.

To, jestli máte účty ve stejném Centru účtů, nijak neovlivní, jestli:

  • Informace z účtů používáme k tomu, abychom vám i ostatním uživatelům zajistili bezpečnost.
  • S využitím informací z účtů přesněji zjišťujeme počet uživatelů a měříme, jak naše produkty používají.
  • Informace z účtů využíváme k tomu, abychom se ujistili, že naše produkty fungují správně, a pokud ne, tak abychom je mohli opravit.
  • Informace z vašich účtů používáme ve stejném produktu.

Další informace:

Sdílet

Byl článek užitečný?

Ano
Ne