Jak se váš profil a obsah sdílí mezi aplikacemi a weby Meta AI a Vibes

Aktualizováno:před 21 týdny

Profil, přes který přistupujete k Meta AI a aplikacím a webům Vibes, je veřejný. Obsah, který sdílíte (třeba vibe, který zveřejníte, nebo vaše komentáře u vibu někoho jiného) v jedné z aplikací nebo na jednom z webů Meta AI či Vibes, se zobrazí i ve všech těchto ostatních aplikacích a na ostatních webech.

Které aplikace a weby používají váš profil a obsah z Meta AI

Při používání aplikací nebo webů Meta AI a Vibes se budete na všech zobrazovat pod stejným profilem.

Jaké informace z profilu a obsahu se sdílí mezi aplikacemi a weby Meta AI a Vibes

  • Vaše profilové jméno
  • Vaši sledující a profily, které sledujete
  • Vibes a remixy, které jste zveřejnili
  • Koncepty a generované obrázky Poznámka: Pokud fotky a videa nezveřejníte v kanálu příspěvků, ostatní je neuvidí.
  • Komentáře a To se mi líbí u vašich zveřejněných vibes
  • Komentáře a To se mi líbí, které přidáte u vibu někoho jiného
  • Profily, které jste zablokovali nebo ztišili
  • Vibes, do kterých jste byli přidáni
  • Nahrané selfie za účelem přidání sebe sama do vibu
  • Nastavení profilu, například kdo vás může přidat do vibu.
Sdílet

Byl článek užitečný?

Ano
Ne