Sådan deles din profil og dit indhold mellem Meta AI- og Vibes-apps og -websites

Opdateret:for 21 uger siden

Den profil, du bruger til at få adgang til Meta AI- og Vibes-apps og -websites er offentlig. Indhold, du deler, f.eks. vibes, du slår op, og kommentarer, du skriver på andres vibes, på en af Meta AI- eller Vibes-apps eller -websites, vil blive vist på alle disse andre apps og websites.

Hvilke apps og websites bruger din Meta AI-profil og dit indhold?

Når du bruger nogen af Meta AI- og Vibes-apps eller -websites, vises du som den samme profil.

Hvilke profiloplysninger og hvilket indhold deles på tværs af Meta AI- og Vibes-apps og -websites

  • Dit profilnavn
  • Dine følgere og profiler, du følger
  • Vibes og remixes, du har slået op
  • Kladdevibes og genererede billeder. Bemærk: Disse deles ikke med andre, medmindre du vælger at slå dem op i dit feed.
  • Kommentarer og Synes godt om på dine opslåede vibes
  • Kommentarer og Synes godt om, du deler på andres vibes
  • Profiler, du har blokeret eller slået lyden fra
  • Vibes, du er blevet føjet til
  • Din overførte gengivelse af dig selv, så du kan føje dig selv til vibes
  • Indstillinger for din profil, f.eks. hvem der kan føje dig til vibes.
Del

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej