Foretag en nulstilling til fabriksindstillingerne på Meta Portal
Hvis du støder på problemer med din Meta Portal eller ønsker at rydde alle dine data fra din Meta Portal, kan du nulstille til fabriksindstillingerne.
Efter en nulstilling til fabriksindstillingerne vender din Meta Portal tilbage til sine fabriksindstillinger, få fjernet tilknytningen af konti og få slettet følgende:
- Præferencer
- Data fra lokale enheder
- Indstillinger
Hvis din skærm er frossen eller tom, skal du rulle ned for at finde instruktioner til manuel nulstilling.
Nulstilling til fabriksindstillingerne
trykker du på Indstillinger
.
Manuel nulstilling til fabriksindstillingerne
Meta Portal Go
Sådan nulstiller du, mens din enhed er slukket:
- Fjern den fra dockingstationen, og sluk ved at trykke og holde nede på tænd/sluk-knappen og vælge Sluk.
- Tryk og hold nede på begge lydstyrkeknapper, mens du tænder på Meta Portal Go. Slip tænd/sluk-knappen, når du ser nedtællingsskærmen, og hold lydstyrkeknapperne nede i 10 sekunder under nedtællingen.
Sådan nulstiller du, mens din enhed er tændt:
- Mens din Portal Go er tændt, skal du trykke og holde nede knapperne for lydstyrke ned samt tænd/sluk-knappen, indtil der vises et pop op-vindue med teksten Nulstil til fabriksindstillinger.
- Vælg Nulstil til fabriksindstillinger, og vent, til processen er færdig.
Meta Portal (generation 1), Meta Portal, Meta Portal Plus eller Meta Portal Mini
- Træk din Meta Portals stik ud.
- Tryk og hold nede på begge lydstyrkeknapper, og sæt din Meta Portals stik i igen på samme tid. Bliv ved med at holde nede i 10 sekunder.
- Du får en notifikation på skærmen om, at din Meta Portal bliver nulstillet til fabriksindstillingerne om 10 sekunder. Bliv ved med at holde nede på lydstyrkeknapperne i 10 sekunder.
Meta Portal Plus (generation 1)
- Træk dine strøm- og USB-kabler ud.
- Tryk og hold nede på tænd/sluk-knappen, og sæt din Meta Portals stik i igen på samme tid. Bliv ved med at holde nede i 10 sekunder.
- Du får en notifikation på skærmen om, at din Meta Portal bliver nulstillet til fabriksindstillingerne om 10 sekunder. Bliv ved med at holde nede på tænd/sluk-knappen i 10 sekunder.
Efter en nulstilling til fabriksindstillingerne
Når din enhed er nulstillet:
Hvis nulstillingen ikke løser dit problem, skal du finde din Meta Portals serienummer og kontakte kundeservice.
Hvis du nulstiller dit Meta Portal TV, bliver enheden indstillet tilbage til sine oprindelige fabriksindstillinger og tilknytningen af alle konti bliver fjernet, eventuelle præferencer bliver slettet på samme måde som lokale enhedsdata og/eller indstillinger, du kan have indstillet på enheden.
Sådan foretager du en nulstilling til fabriksindstillingerne på dit Meta Portal TV ved hjælp af fjernbetjeningen til Meta Portal TV:
- Fra startsiden på dit Meta Portal TV skal du vælge Indstillinger.
- Vælg Generelt.
- Rul ned, og vælg Nulstil til fabriksindstillinger.
- Vælg Nulstil for at gennemføre en nulstilling til fabriksindstillingerne på din Meta Portal.
Sådan foretager du en manuel nulstilling til fabriksindstillingerne på dit Meta Portal TV:
- Tag strømledningen til dit Meta Portal TV ud af stikkontakten.
- Tryk og hold nede på knappen på siden af dit Meta Portal TV, mens du samtidig sætter din Meta Portal TV-strømledning i igen. Du vil kunne se en notifikation og nedtælling på din tv-skærm, der fortæller dig, at dit Meta Portal TV vil nulstille til fabriksindstillingerne. Fortsæt med at holde knappen nede under nedtællingen.
- Når din Meta Portal genstarter, nulstiller du fjernbetjeningen ved at trykke og holde nede på knapperne for både afspilning/pause
samt lydstyrke ned
i 20 sekunder.
- Tryk og hold nede på både bagsiden
og afspilnings-/pauseknapperne
i 10 sekunder for at parre din fjernbetjening, når du opsætter dit Meta Portal TV efter at have nulstillet til fabriksindstillingerne.
Hvis du ikke kan bruge din fjernbetjening efter en nulstilling til fabriksindstillingerne, kan du se, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med din fjernbetjening til Meta Portal.