Rediger oplysningerne på din Meta Horizon-profil
Når du laver en Meta Horizon-profil, opretter du et navn, et brugernavn, en avatar, en biografi og et profilbillede, der alle er offentligt synlige og knyttet til din Meta-konto.
Du kan til enhver tid ændre dine oplysninger. Husk, at du kun kan ændre dit brugernavn én gang hver sjette måned.
Bemærk: Navnet og brugernavnet på din Meta Horizon-profil er ikke det samme som dit navn til AI, enheder med mere. Læs mere om, hvordan du ændrer dette navn.
Sådan ændrer du dine profiloplysninger:
- Åbn Meta Horizon-appen, og tryk på dit profilbillede nederst.
- Tryk på
Valgmuligheder.
- Tryk på Rediger profil.
- Rediger dine profiloplysninger, og tryk derefter på Gem.
- Log på auth.meta.com.
- Klik på Andre indstillinger i menuen til venstre. Der åbnes nu et nyt vindue.
- Klik på Rediger ud for de profiloplysninger, du vil ændre.
- Rediger dine profiloplysninger.
- Klik på Gem og derefter Bekræft.
- Tag dit headset på, og tryk derefter på
Oculus-knappen /
Meta-knappen på din controller for at åbne Navigator.
- Vælg
Indstillinger, og vælg derefter dit profilbillede.
- Vælg Vis profil, og vælg derefter Rediger profil.
- Rediger dine profiloplysninger, og vælg derefter Gem.
- Åbn Meta Quest Link PC-appen på din computer, og log på.
- Klik på Profil til venstre.
- Klik på Rediger ud for de profiloplysninger, du vil ændre.
- Rediger dine profiloplysninger.
- Klik på Gem og derefter Bekræft.
Synkroniser med en anden profil
Du kan synkronisere dine Meta Horizon-profiloplysninger med en anden profil, f.eks. med din Facebook- eller Instagram-profil. Du kan vælge at synkronisere dit navn, dit brugernavn, dit profilbillede og din avatar.
Når du har synkroniseret dine profiler, vil ændringer i dine profiloplysninger blive vist på tværs af alle synkroniserede profiler. Se, hvordan du synkroniserer profiloplysninger.