Μπλοκάρισμα χρήστη στο Pocket
Ενημερώθηκε:14 εβδομάδες πριν
Η εφαρμογή Pocket δεν είναι ακόμα παντού διαθέσιμη. Αν έχετε πρόσβαση σε αυτή, ορισμένες λειτουργίες μπορεί να μην είναι ακόμα διαθέσιμες στην περιοχή σας.
Μπορείτε να μπλοκάρετε ένα προφίλ στο Pocket, ώστε να μην μπορεί:
- Να δουν το προφίλ σας.
- Δείτε τα gizmo σας στη Ροή στην εφαρμογή Pocket.
- Να αναφέρει το όνομα χρήστη σας.
- Να σας βλέπει στα αποτελέσματα αναζήτησης.
- Να βλέπετε τα σχόλιά σας σε άλλες δημοσιεύσεις.
Τα άτομα που μπλοκάρετε δεν ειδοποιούνται για την ενέργειά σας.
Για να μπλοκάρετε ένα προφίλ στο Pocket
Μπλοκάρετε ένα άτομο από το προφίλ του στο Pocket:
- Ενώ βλέπετε το προφίλ κάποιου στο Pocket, πατήστε
Αναφορά.
- Πατήστε
Μπλοκάρισμα.
- Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να μπλοκάρετε το προφίλ πατώντας Μπλοκάρισμα.
Μπλοκάρετε ένα άτομο από τη ροή του Pocket:
- Από ένα ειδικό αντικείμενο στη ροή του Pocket, πατήστε
Μενού δίπλα στο όνομα προφίλ του ατόμου.
- Πατήστε
Μπλοκάρισμα.
Για να ξεμπλοκάρετε ένα προφίλ στο Pocket:
- Από την εφαρμογή Pocket, πατήστε
Προφίλ.
- Πατήστε
Ρυθμίσεις πάνω δεξιά.
- Πατήστε
Μπλοκαρισμένοι, και έπειτα πατήστε Ξεμπλοκάρισμα δίπλα στο προφίλ που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.
Κοινοποίηση