Προβολή και κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο στο Worlds
Όταν τραβάτε ένα βίντεο ή μια φωτογραφία, προστίθεται στη συλλογή μέσων σας.
Για να δείτε τη συλλογή μέσων σας στο Worlds:
- Στο Worlds, πατήστε το
κουμπί μενού στο αριστερό χειριστήριο Touch.
- Επιλέξτε
.
Από εδώ, μπορείτε να δείτε και να κοινοποιήσετε φωτογραφίες και βίντεο που έχετε τραβήξει. Έχετε υπόψη ότι, αν θέλετε να κοινοποιήσετε φωτογραφίες ή βίντεο από το Worlds στο Facebook ή στο Instagram, πρέπει πρώτα να προσθέσετε αυτούς τους λογαριασμούς στο ίδιο Κέντρο διαχείρισης λογαριασμών με τον λογαριασμό Meta.
Για να κοινοποιήσετε φωτογραφίες ή βίντεο από τη συλλογή μέσων σας:
- Επιλέξτε το μέσο που θέλετε να κοινοποιήσετε.
- Επιλέξτε Κοινοποίηση.
- Επιλέξτε πού θέλετε να κοινοποιήσετε το μέσο.
- Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την κοινοποίηση.
Σημείωση: Με την κοινοποίηση στο Instagram, θα δημιουργηθεί ένα αποθηκευμένο προσχέδιο στο Reels. Θα λάβετε ειδοποίηση από το Instagram όταν το προσχέδιο γίνει διαθέσιμο. Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε και να κοινοποιείτε δημοσιεύσεις που έχουν αποθηκευτεί ως προσχέδια στο Instagram.
Για να διαγράψετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από τη συλλογή μέσων σας:
- Επιλέξτε τη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να διαγράψετε.
- Επιλέξτε
.
- Επιλέξτε Διαγραφή φωτογραφίας ή Διαγραφή βίντεο.