Επεξεργασία των πληροφοριών του προφίλ σας στο Meta Horizon
Κατά τη δημιουργία ενός προφίλ Meta Horizon, θα δημιουργήσετε όνομα, όνομα χρήστη, άβαταρ, βιογραφικό και εικόνα προφίλ, τα οποία θα εμφανίζονται δημόσια και θα συνδέονται με τον Λογαριασμό σας στο Meta.
Μπορείτε να αλλάξετε τις πληροφορίες σας οποιαδήποτε στιγμή. Να θυμάστε ότι μπορείτε να αλλάζετε το όνομα χρήστη μόνο μία φορά ανά 6 μήνες.
Σημείωση: Το όνομα και το όνομα χρήστη στο προφίλ σας στο Meta Horizon είναι ξεχωριστά από το όνομα που χρησιμοποιείτε για την τεχνητή νοημοσύνη, τις συσκευές και άλλα. Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αλλάξετε αυτό το όνομα.
Για να αλλάξετε τις πληροφορίες του προφίλ σας:
- Ανοίξτε την εφαρμογή Meta Horizon και πατήστε την εικόνα προφίλ σας στο κάτω μέρος.
- Πατήστε
Επιλογές.
- Πατήστε Επεξεργασία προφίλ.
- Επεξεργαστείτε τις πληροφορίες του προφίλ σας και πατήστε Αποθήκευση.
- Συνδεθείτε στο auth.meta.com.
- Πατήστε Άλλες ρυθμίσεις στο αριστερό μενού. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο.
- Πατήστε Επεξεργασία δίπλα στις πληροφορίες προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε.
- Επεξεργαστείτε τις πληροφορίες προφίλ.
- Πατήστε Αποθήκευση και έπειτα Επιβεβαίωση.
- Φορέστε τη συσκευή σας και πατήστε
το κουμπί Oculus /
το κουμπί Meta στο χειριστήριο για να ανοίξετε τον Πλοηγό.
- Επιλέξτε
Ρυθμίσεις και έπειτα επιλέξτε τη φωτογραφία προφίλ σας.
- Επιλέξτε Προβολή προφίλ και έπειτα επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ.
- Επεξεργαστείτε τις πληροφορίες προφίλ και επιλέξτε Αποθήκευση.
- Ανοίξτε την εφαρμογή Meta Quest Link για υπολογιστές από τον υπολογιστή σας και συνδεθείτε.
- Πατήστε Προφίλ στα αριστερά.
- Πατήστε Επεξεργασία δίπλα στις πληροφορίες προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε.
- Επεξεργαστείτε τις πληροφορίες προφίλ.
- Πατήστε Αποθήκευση και έπειτα Επιβεβαίωση.
Συγχρονισμός με άλλο προφίλ
Μπορείτε να συγχρονίσετε τις πληροφορίες του προφίλ σας στο Meta Horizon με ένα άλλο προφίλ, όπως το προφίλ σας στο Facebook ή στο Instagram. Μπορείτε να επιλέξετε να συγχρονίσετε το όνομα, το όνομα χρήστη, την εικόνα προφίλ και το άβατάρ σας.
Αφού συγχρονίσετε τα προφίλ σας, οι αλλαγές στις πληροφορίες του προφίλ σας εμφανίζονται σε όλα τα συγχρονισμένα προφίλ. Μάθετε πώς μπορείτε να συγχρονίσετε πληροφορίες προφίλ.