Tilien väliset yhtenäiskokemukset tilikeskuksessa

Päivitetty:50 viikkoa sitten
Jotkin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tällä hetkellä. WhatsApp ei ole saatavilla tilikeskuksessa kaikkialla.

Kun tilisi on lisätty samaan tilikeskukseen, voit hallinnoida erilaisia yhtenäiskokemuksia, kuten seuraavia:

  • Voit jakaa julkaisuja, tarinoita tai keloja Instagram- ja Facebook-profiilien välillä ja WhatsApp-tilasi Facebook- tai Instagram-tarinoissa.
    • Jos haluat jakaa sisältöä Horizon-profiilista, siirry Horizon Worldsiin.
    • Voit kommentoida sinulle suositeltuja Instagram-keloja Facebookissa käyttäen samaan tilikeskukseen lisäämääsi Instagram-tiliä. Voit vaihtaa kommentointiin käytettävää Instagram-tiliä valitsemalla eri Instagram-tilin jakamista varten.
    • Voit luoda tilan WhatsAppissa ja jakaa sen automaattisesti Facebook- tai Instagram-tarinoissasi. Jos päätät jakaa tilapäivityksiä Facebookissa tai Instagramissa, niihin käytetään olemassa olevia tarinoiden yksityisyysasetuksia, jotka olet valinnut Facebookissa tai Instagramissa. Huomautus: Et voi jakaa Facebook- tai Instagram-tarinoitasi WhatsApp-tilaan. WhatsApp ei ole vielä kaikkien saatavilla tilikeskuksessa.
  • Voit kirjautua sisään Facebook-, Instagram- tai Meta-tililläsi.
    • Kun otat käyttöön kirjautumisen sisään tileillä, voit käyttää yhden tilin sisäänkirjautumistietoja toisille tileillesi kirjautumiseen Meta-sovelluksissa, kunhan kyseiset tilit on lisätty samaan tilikeskukseen.
    • Jos esimerkiksi lataat Instagramin uudelle laitteelle ja olet jo kirjautuneena Facebookiin, voit kirjautua Instagramiin käyttämällä Facebookin sisäänkirjautumistietoja.
    • Ottamalla käyttöön tileillä sisäänkirjautumisen voit käyttää Messengeriä Meta Horizonissa, jos Facebook-tilisi on lisätty samaan tilikeskukseen kuin Meta-tilisi.
    • Voit poistaa kirjautuminen sisään tileillä -ominaisuuden käytöstä milloin tahansa tilikeskuksessa ja säilyttää kullakin tilillä erilliset sisäänkirjautumistiedot.

  • Voit synkronoida nimen, profiilikuvan, käyttäjänimen ja avatarin Facebook-, Instagram- tai Meta Horizon -profiiliin. Jos haluat synkronoida profiilikuvasi, käyttäjänimesi tai avatarisi, sinun täytyy synkronoida myös nimesi. Tämä tarkoittaa seuraavaa:
    • Kun synkronoit nimesi, sama nimi tulee nimeksesi kaikissa synkronoitaviksi valitsemissasi profiileissa.
    • Käyttäjät näkevät sinut tällä nimellä ja käyttäjänimellä sekä voivat hakea sinua niillä niin Facebookissa, Instagramissa kuin Meta Horizonissa.
    • Käyttäjät voivat myös nähdä tällä nimellä, käyttäjänimellä, avatarilla ja profiilikuvalla Facebookissa, Instagramissa ja Meta Horizonissa ehdotuksia, kuten ehdotuksen lisätä sinut kaveriksi tai seurata sinua.
    • Jos synkronoit Facebook-, Instagram- tai Meta Horizon -profiiliesi profiilitiedot, nimeesi, käyttäjänimeesi, profiilikuvaasi, avatariisi tai muihin profiilitietoihin tekemäsi muutokset näkyvät kaikkien synkronoitujen profiiliesi tiedoissa.
    • Jos poistat tilisi tilikeskuksesta, kyseisen tilin profiilitietoja ei enää synkronoida.
    • Huomautus: Et voi synkronoida profiilitietoja Facebook-, Instagram- tai Meta Horizon -profiilista toiseen profiiliin samassa tuotteessa. Et esimerkiksi voi synkronoida kahta Instagram-profiilia tai kahta Facebook-profiilia.
  • Synkronoi ostostoiminta tilien välillä. Kun synkronoit ostotoiminnan Facebookissa ja Instagramissa, saat käyttöösi muun muassa seuraavat ominaisuudet:
    • Näet toivelistasi sekä Facebookissa että Instagramissa. Voit lisätä ja tarkastella toivelistasi tuotteita kaikilta yhdistetyiltä tileiltä.
    • Ă„skettäin katsomasi tuotteet näkyvät kaikilla tileillä.
    • Huomautus: synkronoitu ostostoiminta ei ole kaikkien tilikeskukseen pääsevien käyttäjien saatavilla. Lue lisää Facebook-kaupoista ja Instagram-kaupoista.
  • Facebook Datingin ja Instagramin yhdistäminen. Voit tehdä seuraavia toimia:
  • Voit seurata käyttäjiä Meta Horizonissa. Voit tehdä seuraavia toimia:
    • Seuraamispyyntöjen lähettäminen automaattisesti Facebook-kavereille tai Instagramissa seuraamillesi henkilöille, joilla on myös Meta Horizon -profiili ja jotka ovat päättäneet näyttää Facebook- tai Instagram-profiilinsa Meta Horizon -profiilin yhteydessä.
    • Huomautus: voit ottaa yhtenäiskokemuksen käyttöön vain, jos sinulla Meta-tili.
    • Muiden profiiliesi näyttäminen Meta Horizonissa. Voit tehdä seuraavia toimia:
      • Kussakin profiilissa näkyvien nimien tai käyttäjänimien valitseminen. Voit esimerkiksi päivittää Instagram-profiilisi näyttämään Facebook-nimesi tai Meta Horizon -käyttäjänimesi.
      • Meta Horizon -profiilisi päivittäminen näyttämään Facebook-nimesi tai Instagram-käyttäjänimesi ja sen osalta, kuka voi nähdä nämä tiedot. Se voi esimerkiksi olla kuka tahansa tai vain Meta Horizonia käyttävät Facebook- tai Instagram-seuraajasi.
      • Huomautus:
        • Voit ottaa yhtenäiskokemuksen käyttöön vain, jos sinulla Meta-tili.
        • Käyttäjät näkevät sinut ja voivat hakea sinua Facebook-, Instagram- tai Horizon-profiilitiedoillasi.
        • Nämä profiilit voivat näkyä yhdessä, kun sinua ehdotetaan muille käyttäjille.
        • Voit aina nähdä Facebook-nimesi ja Instagram-profiilisi omassa Horizon-profiilissasi. Tällä asetuksella hallitaan sitä, miten muut näkevät Facebook-nimesi ja Instagram-profiilisi.
  • Voit katsella Meta Horizon -maailmoissa tallennettua mediaa Instagram-kuvagallerioissasi Meta Cloud -albumien kautta. Voit tehdä seuraavia toimia:
    • Valitse, mitkä tilikeskuksen tilisi voivat tarkastella Meta Horizon -maailmoissa tallennettua mediasisältöä Meta Horizon -profiilissasi.
Jaa

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
En