Miten käytämme saman tilikeskuksen tileilläsi olevia tietoja
Päivitetty:13 viikkoa sitten
Kun tilisi ovat samassa tilikeskuksessa, sinun on helpompi hallinnoida asetuksiasi, kirjautua sisään ja vaihtaa profiilien välillä. Yhdistämme saman tilikeskuksen tileilläsi olevia tietojasi Meta-yhtiön eri tuotteissa. Käytämme niitä seuraaviin tarkoituksiin:
- Jos näytämme sinulle mainoksia esimerkiksi tarinoissa tai keloissa, mukautamme ne sinulle ja muille ja analysoimme niiden tehokkuutta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi seuraavia asioita:
- Näytämme sinulle osuvampia mainoksia profiilitietojesi ja eri tiliesi toiminnan perusteella.
- Mukautamme sinulle ja muille sisällön ja ehdotukset. Tämä tarkoittaa esimerkiksi seuraavia asioita:
- Suosittelemme sinulle osuvia keloja Facebookissa tai Instagramissa.
- Autamme organisaatioita ymmärtämään, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa niiden julkaisujen, videoiden ja muun sisällön kanssa.
- Parannamme tuotteitamme ja tarjoamme valinnaisia toimintoja, jotka kattavat ne kaikki. Tämä tarkoittaa esimerkiksi seuraavia asioita:
- Voit osallistua kyselyihin ja muihin tutkimuksiin, joissa selvitetään, mistä asioista pidät tuotteissamme.
- Voit luoda lisätyn todellisuuden tehosteita, joita voit käyttää eri tuotteissa eri tileilläsi.
- Voit luoda Facebook- ja Instagram-varainkeruukampanjoita.
- Mukautamme tiettyjä tilitietoja ja -asetuksia toistensa mukaisiksi eri tiliesi välillä, ja voit hallinnoida niitä milloin tahansa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi seuraavia asioita:
- Jos lisäät uuden tilin, jossa on eri syntymäpäivä kuin muilla tilikeskuksessa olevilla tileilläsi, saatamme pyytää sinua valitsemaan oikean syntymäpäiväsi, ennen kuin uusi tilisi voidaan lisätä.
- Tarjoamme sinulle yhtenäiskokemusten hallintaominaisuuksia, kuten mahdollisuuden jakaa eri profiilien välillä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi seuraavia asioita:
- Voit jakaa omia julkaisujasi eri Facebook- ja Instagram-tileilläsi.
- Voit seurata tuntemiasi henkilöitä Horizonissa.
Voit lisätä tai poistaa tilejä milloin tahansa asetusten kautta. Lopetamme kyseisillä tileillä olevien tietojesi yhdistämisen yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin seitsemän päivän kuluessa tilien poistamisesta. Aiemmin yhdistetyt tietosi pysyvät yhdistettyinä.
Eri tilien lisääminen samaan tilikeskukseen ei vaikuta seuraaviin asioihin:
- Käytämme eri tilien tietoja sinun ja muiden käyttäjien suojaamiseen.
- Käytämme eri tilien tietoja käyttäjämäärien tarkempaan laskemiseen ja sen analysoimiseen, kuinka tuotteitamme käytetään.
- Käytämme eri tilien tietoja sen varmistamiseen, että tuotteemme toimivat oikein. Näin voimme tehdä tuotteisiimme korjauksia, jos ne eivät toimi.
- Käytämme eri tiliesi tietoja samassa tuotteessa.
Lue lisää seuraavista aiheista:
Jaa