Tilin asetukset, joita voi hallinnoida tilikeskuksessa

Tilikeskuksessa voit hallinnoida Facebook-, Instagram- ja Meta-tilisi yhtenäiskokemuksia, kuten sisäänkirjautumista tileillesi.

Voit lisätä tai poistaa tilikeskuksen tilejä milloin tahansa. Jos tili poistetaan tilikeskuksesta, se siirtyy omaan erilliseen tilikeskukseensa, jossa voit hallinnoida asetuksia.

Asetukset, joita voit hallinnoida tilikeskuksessa

Jotkin tällä hetkellä Meta-tilillä hallinnoitavat asetukset siirtyvät tilikeskukseen. Niitä ovat seuraavat:

  • Henkilökohtaiset tiedot: yhteystietojen päivittäminen, syntymäpäivä, henkilöllisyyden vahvistamisen hallinnointi, muistotilaan siirtämisen asetusten säätäminen ja tilin poistaminen tai käytöstä poistaminen
  • Salasana ja turvallisuus: salasanan hallinnointi, kaksivaiheinen todennus, kirjautumishälytykset, kirjautumistoiminta ja tieto siitä, missä olet kirjautuneena
  • Tietosi ja käyttöoikeutesi: yhteystietojen lataamistavan muuttaminen, hakuhistorian hallinnointi ja selain- tai evästeasetukset Myös omien tietojen lataaminen, tarkasteleminen, siirtäminen tai hallinnointi ja Meta-teknologioiden ulkopuolisen toiminnan hallinnointi onnistuu.
  • Mainosvalinnat: näytettäviin mainosaiheisiin liittyvien asetusten muuttaminen, äskettäin nähdyt mainostajat, mainosasetukset Näet myös samaan tilikeskukseen lisäämiesi Instagram- ja Facebook-tilien viimeaikaisen mainostoiminnan tai mainostajat, joita olet hiljattain nähnyt tileilläsi.
  • Maksut: Meta Payn asetusten hallinnointi.

Jotta voit hallita tiliesi asetuksia yhdessä paikassa helpommin, tiettyjen asetusten on oltava samat kaikilla saman tilikeskuksen tileillä. Niitä ovat tietyt mainosvalinnat, kuten mainosaiheita koskevat asetukset ja mainoskumppanien toimintatiedot.

Jos lisäät samaan tilikeskukseen tilejä, joilla oli aiemmin erilaiset asetusvalinnat, muutamme asetukset tarvittaessa toisiaan vastaaviksi kaikilla tileillä. Näin voi olla esimerkiksi, jos Facebook- ja Instagram-tileilläsi on eriävät mainosaiheasetukset. Voit muuttaa asetuksia koska tahansa tilikeskuksen Tilin asetukset -kohdassa.

Voit poistaa tilejä tilikeskuksesta milloin tahansa, jos haluat hallinnoida kyseisiä asetuksia kunkin tilin osalta erillisissä tilikeskuksissa. Kun poistat tilejä tilikeskuksesta, näihin asetuksiin tilikeskuksessa tehdyt muutokset pysyvät tileillä voimassa, kunnes muutat niitä. Tämä koskee myös meidän muuttamiamme asetuksia. Asetukset eivät palaudu tilaan, jossa ne olivat ennen tilin lisäämistä tilikeskukseen.

Asetukset, jotka eivät siirry tilikeskukseen:

Hallinnoit yhä vain yksittäisen sovelluksen käyttökokemukseen vaikuttavia asetuksia kyseisen sovelluksen asetusvalikossa. Näihin asetuksiin lukeutuvat

  • kyseiseen kokemukseen liittyvät asetukset, kuten Facebookin toimintaloki, Instagramin ilmoitukset ja Meta Questin kieliasetukset
  • kyseisen sovelluksen laiteasetukset, kuten tumma tila sekä videoihin, kuviin ja mobiilidatan käyttöön liittyvät media-asetukset
  • siihen liittyvät asetukset, ketkä voivat nähdä sinut ja olla vuorovaikutuksessa sinun ja julkaisujesi kanssa kyseisessä sovelluksessa, kuten profiilin lukitseminen, profiilin muut asetukset ja merkitseminen.
Jaa

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
En