Mikrofonin mykistäminen tai mykistyksen kumoaminen Meta Horizon -maailmassa
Mykistä mikrofonisi, jos haluat estää muita kuulemasta sinua tai estää taustaäänet.
Mikrofonin mykistäminen ja mykistyksen poistaminen maailmoissa:
- Kaksoispaina maailmoissa
vasemmanpuoleisen Touch-ohjaimen valikkopainiketta.
- Näet ilmoituksen siitä, että mikrofonisi on nyt mykistetty ja että muut maailmassa olevat käyttäjät eivät kuule sinua.
- Voit poistaa mikrofonin mykistyksen kaksoispainamalla
valikkopainiketta uudelleen.
Kun mykistys on käytössä, pysyt mykistettynä, kunnes joko poistut maailmoista ja palaat niihin takaisin tai kumoat mykistyksen kaksoispainamalla Valikko-painiketta uudelleen.
Muiden mykistäminen maailmassa
Mykistä käyttäjä, jos et halua enää kuulla häntä nykyisessä maailmaistunnossasi.
Voit mykistää käyttäjiä virtuaalilasiesi kautta muutamalla eri tavalla:
- Siirrä hiiren osoitin henkilön nimilapun päälle ja valitse sitten Mykistä.
- Voit kumota mykistyksen tekemällä valinnan uudelleen.
Tai:
- Valitse maailman päävalikosta
Ihmiset, jotta pääset Lähellä olevat ihmiset -osioon.
- Siirrä hiiren osoitin henkilön profiilikortin päälle ja valitse sitten
.
- Valitse Mykistä.
Sisällöntuottajien ja ylläpitäjien tekemä mykistäminen
Sisällöntuottajat ja ylläpitäjät voivat mykistää käyttäjiä Mykistä maailmalle -toiminnolla, jolloin heitä ei voi enää kuulla kyseisessä maailmassa.
- Kukaan ei voi kuulla häntä kyseisessä maailmassa.
- Mykistys kestää kaksi tuntia, mutta sisällöntuottaja tai ylläpitäjä voi kumota mykistyksen milloin tahansa.
Kun mikrofoni ei ole käytössä, sen mykistys näytetään kuvakkeella. Kun mikrofoni on päällä, kuvake näyttää, että sen mykistys on kumottu. Virtuaalilaseissa ilmaisin näytetään vain silloin, kun puhut. Mobiililaitteella ja tietokoneella se pysyy näkyvissä. Tämä ominaisuus on oletusarvoisesti käytössä, mutta sen voi poistaa käytöstä ääniasetuksissa.