Tilkoblede opplevelser på tvers av kontoene dine i et kontosenter

Oppdatert:for 16 uker siden
Noen funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land på nåværende tidspunkt. WhatsApp i Kontosenter er ikke tilgjengelig i alle regioner.

Når kontoene dine legges til i samme Kontosenter, kan du administrere ulike tilkoblede opplevelser, for eksempel følgende:

  • Du kan administrere deling av innlegg, historier eller reeler på tvers av Instagram- og Facebook-profilene dine, og/eller deling av WhatsApp-statuser til Facebook- eller Instagram-historier.
    • Hvis du vil dele fra Horizon-profilen din, kan du gå til Horizon Worlds.
    • Du kan kommentere på reeler fra Instagram som du har blitt anbefalt på Facebook med en Instagram-konto du har knyttet til samme kontosenter. Du kan endre Instagram-kontoen som brukes til å kommentere ved å velge en annen Instagram-konto å dele til.
    • Du kan opprette en status på WhatsApp og automatisk dele den på Facebook- eller Instagram-historier. Statusoppdateringer du velger å dele på Facebook og/eller Instagram, bruker de eksisterende personverninnstillingene du har valgt for historier på Facebook eller Instagram. Merk: Du kan ikke dele Facebook- eller Instagram-historiene dine til WhatsApp-statusen din. WhatsApp i Kontosenter er ikke tilgjengelig for alle ennå.
  • Du kan administrere innlogging med Facebook-, Instagram- eller Meta-kontoene dine.
    • Når du aktiverer innlogging med kontoer, kan du bruke innloggingsinformasjon fra én konto til å logge inn på andre kontoer på tvers av Meta-apper, så lenge disse kontoene er lagt til det samme kontosenteret.
    • Eksempel: Når du laster ned Instagram på en ny enhet og du allerede er logget inn på Facebook, kan du bruke Facebook-innloggingsinformasjonen til å logge inn på Instagram.
    • Hvis du aktiverer innlogging med kontoer, kan du også bruke Messenger på Meta Horizon, hvis Facebook-kontoen er lagt til i det samme kontosenteret som Meta-kontoen din.
    • Du kan velge å deaktivere innlogging med kontoer når som helst i Kontosenter, og opprettholde separat innloggingsinformasjon for ulike kontoer.

  • Synkronisere navn, profilbilde, brukernavn og/eller avatar mellom Facebook-, Instagram- og/eller Meta Horizon-profiler. Hvis du vil synkronisere profilbildet, brukernavnet eller avataren, må du også synkronisere navnet. Det innebærer følgende:
    • Når du synkroniserer navnet ditt, blir navnet ditt det samme på alle profilene du har valgt å synkronisere.
    • Andre kan se og søke etter deg med dette navnet og brukernavnet på Facebook, Instagram og Meta Horizon.
    • Andre kan også se forslag (som å legge deg til som venn eller å følge deg) tilknyttet dette navnet, brukernavnet, avataren og profilbildet på tvers av Facebook, Instagram og Meta Horizon.
    • Hvis du synkroniserer profilinformasjon på tvers av Facebook-, Instagram- eller Meta Horizon-profilene dine, vil endringer du gjør i profilinformasjonen (som navn, profilbilde, brukernavn og avatar), vises på alle profiler med synkronisert informasjon.
    • Hvis du fjerner en konto fra et Kontosenter, vil ikke profilinformasjonen for profiler i den kontoen synkroniseres lenger.
    • Merk: Du kan ikke synkronisere profilinformasjon fra en Facebook-, Instagram- eller Meta Horizon-profil til en annen profil på samme produkt (for eksempel kan du ikke synkronisere to Instagram-profiler eller to Facebook-profiler).
  • Synkronisere shoppingaktiviteten din på tvers av kontoer. Når shoppingaktiviteten din synkroniseres på tvers av Facebook og Instagram, får du tilgang til funksjoner som:
    • Ønskelisten din blir synlig for deg på Facebook og Instagram. Du kan legge til og se varer i ønskelisten din fra alle sammenkoblede kontoer.
    • Varer du nylig har sett på, blir synlige for deg på tvers av kontoene.
    • Merk: Synkronisert shoppingaktivitet er ikke tilgjengelig for alle som har tilgang til Kontosenter. Finn ut mer om Facebook-butikker og butikker på Instagram.
  • Koble sammen Facebook Dating og Instagram. Du kan gjøre følgende:
  • følge folk på Meta Horizon Du kan gjøre følgende:
    • Automatisk sende følgeforespørsler til Facebook-vennene dine eller folk du følger på Instagram, og som også har Meta Horizon-profiler og har valgt å vise Facebook- og/eller Instagram-profilene sine med Meta Horizon-profilen sin.
    • Merk: Du kan bare aktivere denne tilkoblede opplevelsen hvis du har en Meta-konto.
    • vise de andre profilene dine i Meta Horizon Du kan gjøre følgende:
      • Velge hvilke navn eller brukernavn som vises i hver av profilene dine. Du kan for eksempel oppdatere Instagram-profilen din for å vise Facebook-navnet eller Meta Horizon-brukernavnet ditt.
      • Oppdatere Meta Horizon-profilen din for å vise Facebook-navnet eller Instagram-brukernavnet, og avgjøre hvem som kan se denne informasjonen (for eksempel alle eller bare følgerne dine på Facebook og/eller Instagram og som også bruker Meta Horizon).
      • Merk:
        • Du kan bare aktivere denne tilkoblede opplevelsen hvis du har en Meta-konto.
        • Folk kan se og søke etter deg med Facebook-, Instagram- eller Horizon-profilinformasjonen din.
        • Disse profilene kan være synlige sammen når du foreslås for andre.
        • Du kan alltid se Facebook-navnet ditt og Instagram-profilene dine på din egen Horizon-profil. Denne innstillingen styrer hvordan andre kan se Facebook-navnet ditt og Instagram-profilene dine.
  • Se medier som er spilt inn i Meta Horizon Worlds, i bildegallerier på Instagram via Meta-skyalbum. Du kan gjøre følgende:
    • velge hvilke kontoer i et kontosenter som får tilgang til medier som er spilt inn i Meta Horizon Worlds, fra Meta Horizon-profilen
Del

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei