Hoe we je gegevens gebruiken op meerdere accounts in hetzelfde Accountcentrum

Bijgewerkt:8 weken geleden

Als je je accounts toevoegt aan hetzelfde Accountcentrum, kun je makkelijker je instellingen beheren, je aanmelden en schakelen tussen profielen. We combineren je gegevens op je accounts in hetzelfde Accountcentrum op verschillende producten van Meta-bedrijven. We gebruiken de gegevens voor het volgende:

  • Als we je advertenties laten zien, zoals in Stories of Reels, personaliseren we deze voor jou en anderen en meten we hoe ze presteren. Dit betekent dat we onder andere het volgende doen:
    • Je relevantere advertenties laten zien op basis van je profielgegevens en activiteit op je accounts.
  • We personaliseren content en suggesties voor jou en anderen. Dit betekent dat we onder andere het volgende doen:
    • Je relevante reels aanbevelen op Facebook of Instagram.
    • Organisaties helpen inzicht te krijgen in hoe mensen interactie hebben met hun berichten, video's en andere content.
  • We verbeteren onze producten en bieden optionele activiteiten die deze producten met elkaar verbinden. Dit betekent dat je onder andere het volgende kunt doen:
    • Deelnemen aan enquêtes en ander onderzoek over wat je leuk vindt aan onze producten.
    • AR-effecten maken om op je accounts op verschillende producten te gebruiken.
    • Inzamelingsacties maken op Facebook en Instagram.
  • We passen sommige accountgegevens en -instellingen aan om deze op al je accounts overeen te laten komen. Dit kun je op elk gewenst moment beheren. Dit betekent dat we onder andere het volgende doen:
    • Als je een nieuw account toevoegt met een andere verjaardag dan je andere accounts in een Accountcentrum, vragen we je mogelijk je echte verjaardag te kiezen voordat je je nieuwe account kunt toevoegen.
  • We bieden je instellingen voor verbonden ervaringen, zoals iets delen op meerdere profielen. Dit betekent dat je onder andere het volgende kunt doen:
    • Je eigen berichten delen op je Facebook- en Instagram-accounts.
    • Mensen die je kent volgen in Horizon.

Je kunt accounts toevoegen of verwijderen uit hetzelfde Accountcentrum op elk gewenst moment in Instellingen. We stoppen binnen 7 dagen na de verwijdering met het combineren van je gegevens op deze accounts om de bovenstaande functies te bieden. Je eerder gecombineerde gegevens blijven gecombineerd.

Het hebben van accounts in hetzelfde Accountcentrum heeft geen invloed op het volgende:

  • We gebruiken gegevens op accounts om jou en anderen te beschermen.
  • Of we gegevens op accounts gebruiken om nauwkeuriger mensen te tellen en te meten hoe ze onze producten gebruiken.
  • Of we gegevens op accounts gebruiken om ervoor te zorgen dat onze producten naar behoren werken, zodat we ze kunnen herstellen als dit niet zo is.
  • We gebruiken gegevens van je accounts op hetzelfde product.

Meer informatie over:

Delen

Vond je dit artikel nuttig?

Ja
Nee