Je foto's en video's bekijken en delen in Worlds
Als je een video opneemt of een foto maakt, wordt deze toegevoegd aan je mediagalerij.
Je mediagalerij in Worlds bekijken:
- Druk in Worlds op de
menuknop op je linker Touch-controller.
- Selecteer
.
Je kunt hier foto's en video's bekijken die je hebt gemaakt en deze delen. Houd er rekening mee dat als je foto's of video's van Worlds wilt delen op Facebook of Instagram, je eerst die accounts moet toevoegen aan hetzelfde Accountcentrum als je Meta-account.
Foto's en video's delen vanuit je mediagalerij:
- Selecteer de media die je wilt delen.
- Selecteer Delen.
- Selecteer waar je je media wilt delen.
- Volg de instructies op het scherm om het delen te voltooien.
Opmerking: als je iets deelt op Instagram, wordt er een opgeslagen Reels-concept van gemaakt. Je ontvangt een melding van Instagram wanneer je concept beschikbaar is. Meer informatie over hoe je berichten die zijn opgeslagen als concepten op Instagram kunt beheren en delen.
Een foto of video vanuit je mediagalerij verwijderen:
- Selecteer de foto of video die je wilt verwijderen.
- Selecteer
.
- Selecteer Foto verwijderen of Video verwijderen.