Je Meta Horizon-profielgegevens bewerken
Als je een Meta Horizon-profiel maakt, maak je een naam, gebruikersnaam, avatar, bio en profielfoto die openbaar zichtbaar zijn en zijn gekoppeld aan je Meta-account.
Je kunt je gegevens wanneer je wilt wijzigen. Onthoud dat je je gebruikersnaam slechts eens in de 6 maanden kunt wijzigen.
Opmerking: De naam en gebruikersnaam van je Meta Horizon-profiel zijn iets anders dan de naam die je gebruikt voor AI, apparaten en meer. Meer informatie over hoe je deze naam wijzigt.
Je profielgegevens wijzigen:
- Open de Meta Horizon-app en tik onderaan op je profielfoto.
- Tik op
Opties.
- Tik op Profiel bewerken.
- Bewerk je profielgegevens en tik vervolgens op Opslaan.
- Meld je aan bij auth.meta.com.
- Klik in het linkermenu op Andere instellingen. Er wordt een nieuw venster geopend.
- Klik naast de gegevens die je wilt wijzigen op Bewerken.
- Bewerk je profielgegevens.
- Klik op Opslaan en vervolgens op Bevestigen.
- Zet je headset op en druk op
Oculus-knop /
Meta-knop op je controller om het Navigatiedashboard te openen.
- Selecteer
Instellingen en vervolgens je profielfoto.
- Selecteer Profiel bekijken en vervolgens Profiel bewerken.
- Bewerk je profielgegevens en selecteer vervolgens Opslaan.
- Open de Meta Quest Link-computerapp op je computer en meld je aan.
- Klik aan de linkerkant op Profiel.
- Klik naast de gegevens die je wilt wijzigen op Bewerken.
- Bewerk je profielgegevens.
- Klik op Opslaan en vervolgens op Bevestigen.
Synchroniseren met een ander profiel
Je kunt je Meta Horizon-profielgegevens synchroniseren met een ander profiel, zoals je Facebook- of Instagram-profiel. Je kunt ervoor kiezen je naam, gebruikersnaam, profielfoto en avatar te synchroniseren.
Nadat je je profielen hebt gesynchroniseerd, worden wijzigingen in je profielgegevens op al je gesynchroniseerde profielen weergegeven. Meer informatie over hoe je profielgegevens synchroniseert.