Op afstand afmelden bij je Meta-account
141 vind-ik-leuks
Je kunt je op afstand afmelden bij apparaten waarbij je bent aangemeld.
Het gedeelte Waar je bent aangemeld toont waar je op dit moment bent aangemeld. Elke sessie bevat een datum, tijd, locatie en apparaattype.
Computer
- Meld je aan bij het Accountcentrum met je Meta-accountgegevens en klik vervolgens op
Wachtwoord en beveiliging aan de linkerkant.
- Klik op Waar je bent aangemeld en selecteer vervolgens je Meta-account.
- Scrol omlaag en klik vervolgens op Apparaten selecteren om af te melden.
- Selecteer de apparaten waarop je je wilt afmelden of klik op Alles selecteren.
- Klik op Afmelden en vervolgens op Afmelden om te bevestigen.
Mobiele browser
- Meld je aan bij het Accountcentrum met je Meta-accountgegevens en tik vervolgens op
Wachtwoord en beveiliging.
- Tik op Waar je bent aangemeld en selecteer vervolgens je Meta-account.
- Scrol omlaag en tik vervolgens op Apparaten selecteren om af te melden.
- Selecteer de apparaten waarop je je wilt afmelden of tik op Alles selecteren.
- Tik op Afmelden en vervolgens op Afmelden om te bevestigen.
Meta Horizon-app
- Open de Meta Horizon-app op je telefoon.
- Tik op
Menu bovenaan je Horizon-overzicht.
- Tik op Accountcentrum.
- Tik op
Wachtwoord en beveiliging en vervolgens op Waar je bent aangemeld.
- Selecteer je Meta-account.
- Scrol omlaag en tik vervolgens op Apparaten selecteren om af te melden.
- Selecteer de apparaten waarop je je wilt afmelden of tik op Alles selecteren.
- Tik op Afmelden en vervolgens op Afmelden om te bevestigen.
Meta Quest
- Zet je headset op en beweeg over de klok aan de linkerkant van het universeel-menu. Zodra Snelle instellingen wordt weergegeven, selecteer je dit om het deelvenster Snelle instellingen te openen.
- Selecteer
Instellingen en vervolgensAccountcentrum.
- Selecteer Wachtwoord en beveiliging en vervolgens Waar je bent aangemeld.
- Selecteer je Meta-account.
- Scrol omlaag en selecteer Apparaten selecteren om af te melden.
- Selecteer de apparaten waarop je je wilt afmelden of tik op Alles selecteren.
- Selecteer Afmelden en vervolgens Afmelden om te bevestigen.
Delen