Zdalne wylogowanie z konta Meta
157 polubień
Możesz zdalnie wylogować się z urządzeń, na których jesteś zalogowana(y).
W sekcji Miejsce logowania widoczne jest miejsce obecnego logowania. Przy każdym wpisie widnieje data, godzina, miejsce i typ urządzenia.
Komputery
- Zaloguj się do Centrum kont przy użyciu informacji o koncie Meta, a następnie kliknij
Hasło i zabezpieczenia po lewej stronie.
- Kliknij Miejsca logowania, a następnie wybierz swoje konto Meta.
- Przewiń w dół i kliknij Wybierz urządzenia do wylogowania.
- Wybierz urządzenia, z których chcesz się wylogować, lub kliknij Wybierz wszystkie.
- Kliknij Wyloguj się, a następnie Wyloguj się, aby potwierdzić.
Przeglądarka w urządzeniu mobilnym
- Zaloguj się do Centrum kont przy użyciu informacji o koncie Meta, a następnie dotknij
Hasło i zabezpieczenia.
- Dotknij Miejsca logowania, a następnie wybierz swoje konto Meta.
- Przewiń w dół i dotknij opcji Wybierz urządzenia do wylogowania.
- Wybierz urządzenia, z których chcesz się wylogować, lub dotknij opcji Wybierz wszystkie.
- Dotknij Wyloguj się, a następnie Wyloguj się, aby potwierdzić.
Aplikacja Meta Horizon
- Otwórz aplikację Meta Horizon na telefonie.
- Dotknij
Menu u góry Aktualności Horizon.
- Dotknij pozycji Centrum kont.
- Dotknij
Hasło i zabezpieczenia, a następnie Miejsca logowania.
- Wybierz swoje konto Meta.
- Przewiń w dół i dotknij opcji Wybierz urządzenia do wylogowania.
- Wybierz urządzenia, z których chcesz się wylogować, lub dotknij opcji Wybierz wszystkie.
- Dotknij Wyloguj się, a następnie Wyloguj się, aby potwierdzić.
Meta Quest
- Załóż gogle i ustaw kursor nad zegarem z lewej strony menu ogólnego. Gdy pojawią się Szybkie ustawienia, wybierz je, aby otworzyć panel Szybkich ustawień.
- Wybierz
Ustawienia, a następnie Centrum kont.
- Wybierz Hasło i zabezpieczenia, a następnie Miejsca logowania.
- Wybierz swoje konto Meta.
- Przewiń w dół i wybierz Wybierz urządzenia do wylogowania.
- Wybierz urządzenia, z których chcesz się wylogować, lub wybierz Wybierz wszystkie.
- Wybierz Wyloguj się, a następnie Wyloguj się, aby potwierdzić.
Udostępnij