Setările contului pe care le vei putea administra în Administrare conturi
Administrare conturi este locul în care-ți poți administra experiențele interconectate (de exemplu, conectarea la mai multe conturi) pentru conturile de Facebook, Instagram și Meta.
Poți alege în orice moment să adaugi sau să ștergi conturi din Administrare conturi. Dacă un cont este șters de pe o platformă Administrare conturi, acel cont va rămâne pe propria platformă Administrare conturi, de unde poți să administrezi setările.
Setările pe care le vei putea administra în Administrare conturi
Unele setări pe care le administrezi în prezent pentru contul tău de Meta sunt transferate în Administrare conturi. Între acestea se numără cele de mai jos:
- Detalii personale: actualizează datele de contact, data de naștere, administrează confirmarea identității, ajustează preferințele pentru transformarea în cont memorial, șterge-ți sau dezactivează-ți contul.
- Parolă și securitate: administrează parola, autentificarea cu doi factori, alertele de conectare, activitatea de conectare și dispozitivele de pe care te conectezi;
- Informațiile și permisiunile tale: ajustează modul în care încarci contacte, administrează istoricul căutărilor și preferințele pentru browser sau modulele cookie. Poți și să descarci, să accesezi, să transferi sau să îți administrezi informațiile și să administrezi activitatea în afara tehnologiilor Meta;
- Preferințe de publicitate: ajustează-ți preferințele pentru subiectele de reclame pe care le vezi, promotorii pe care i-ai văzut recent și setările tale de publicitate. De asemenea, poți vedea activitățile tale recente privind reclamele sau promotorii pe care i-ai văzut recent în conturile tale de Instagram și de Facebook pe care le-ai adăugat la aceeași instanță de Administrare conturi.
- Plăți: administrează setările pentru Meta Pay.
Pentru a-ți controla mai ușor preferințele pentru toate conturile dintr-un singur loc, trebuie să uniformizezi câteva setări în toate conturile, de pe aceeași platformă Administrare conturi. Între aceste setări se numără unele preferințe pentru reclame, inclusiv preferințele tale pentru subiectele de reclame și informații privind activitatea de la partenerii de publicitate.
Dacă este necesar, vom ajusta aceste setări astfel încât să fie identice în toate conturile tale dacă adaugi conturi pe aceeași platformă Administrare conturi care avea anterior selecții diferite pentru setări (de exemplu, conturile tale de Facebook și de Instagram au preferințe diferite privind subiectele de reclame). Poți modifica oricând aceste setări în Administrare conturi din Setările contului.
Poți să ștergi oricând conturi de pe o platformă Administrare conturi dacă vrei să administrezi diferit setările pentru fiecare cont de pe propria platformă Administrare conturi. După ce ștergi conturile de pe o platformă Administrare conturi, toate modificările aduse setărilor cât timp conturile au existat pe acea platformă Administrare conturi, inclusiv setările pe care le-am ajustat noi pentru tine, se vor aplica în continuare conturilor respective până când le modifici. Setările nu vor reveni la selecția făcută înainte de adăugarea contului pe o platformă Administrare conturi.
Setările care nu vor fi mutate în Administrare conturi:
Vei putea în continuare să administrezi setările care îți afectează experiența într-o singură aplicație, din meniul de setări al aplicației respective. Între aceste setări se numără:
- preferințele specifice experienței respective (de exemplu, Jurnalul de activități pentru Facebook, notificările pentru Instagram, setările de limbă pentru Meta Quest);
- setările dispozitivului pentru aplicația respectivă (de exemplu, Modul întunecat, Setări media, cum ar fi Clipuri video și fotografii, Utilizare de date mobile);
- cine poate vedea și interacționa cu tine și postările tale în aplicația respectivă (Blocarea profilului, Profilul și etichetarea).