Oprirea și pornirea microfonului într-o lume din Meta Horizon
Oprește microfonul pentru a nu se auzi ce spui sau zgomotele de fundal.
Pentru a opri și a reporni microfonul în Worlds:
- În Worlds, apasă de două ori pe
butonul Meniu de pe controlerul Touch din stânga.
- Apare o notificare că microfonul este oprit, iar celelalte persoane din lumea respectivă nu te pot auzi.
- Pentru a reporni microfonul, apasă de două ori pe
butonul Meniu din nou.
Dacă oprești microfonul, rămâi cu sunetul oprit până când părăsești Worlds și intri din nou sau până când repornești microfonul apăsând de două ori pe Meniu din nou.
Oprirea sunetului altui utilizator într-o lume
Oprește sunetul cuiva, pentru a nu mai auzi ce spune în timpul sesiunii tale dintr-o lume.
Ai la dispoziție câteva modalități de a opri din cască sunetul pentru utilizatori:
- Treci cu mouse-ul peste eticheta cu numele utilizatorului, apoi selectează Oprește sunetul.
- Poți selecta opțiunea din nou pentru a reporni sunetul pentru utilizatorul respectiv.
Sau:
- În meniul principal al unei lumi, selectează
Persoane pentru a vedea Persoane din apropiere.
- Treci cu mouse-ul peste cardul de profil al unei persoane, apoi selectează
.
- Selectează Oprește sunetul.
Oprirea sunetului de către creatori și administratori
Creatorii și administratorii pot folosi opțiunea Oprește microfonul pentru această lume pentru a opri microfonul cuiva, astfel încât să nu fie auzit în acea lume.
- Persoana respectivă nu va fi auzită de nimeni din acea lume.
- Oprirea sunetului durează două ore, dar un creator sau administrator poate să pornească oricând sunetul.
Când microfonul este oprit, o pictogramă arată că are sunetul oprit. Când este pornit, pictograma arată că are sunetul pornit. Pe căști, indicatorul apare numai în timp ce vorbești. Pe mobil sau computer, rămâne vizibil. Această funcție este activată în mod implicit, dar poate fi dezactivată în Setări pentru sunet.