Deconectarea de la distanță de la Contul de Meta
141 aprecieri
Actualizat:acum 20 săptămâni
Te poți deconecta de la distanță de la dispozitivele pe care ești conectat în prezent.
La secțiunea Unde te-ai conectat sunt enumerate dispozitivele pe care ești conectat în prezent. Fiecare intrare include data, ora, locul și tipul dispozitivului.
Desktop
- Conectează-te la Centrul de conturi folosind informațiile Contului tău de Meta, apoi apasă pe
Parolă și securitate în stânga.
- Apasă pe Unde te-ai conectat, apoi selectează-ți Contul de Meta.
- Derulează în jos, apoi apasă pe Selectează dispozitivele de pe care să te deconectezi.
- Selectează dispozitivele de pe care dorești să te deconectezi sau apasă pe Selectează tot.
- Apasă pe Deconectează-te, apoi apasă din nou pe Deconectează-te pentru a confirma acțiunea.
Browser de mobil
- Conectează-te la Centrul de conturi folosind informațiile Contului tău de Meta, apoi atinge
Parolă și securitate.
- Atinge Unde te-ai conectat, apoi selectează-ți Contul de Meta.
- Derulează în jos, apoi atinge Selectează dispozitivele de pe care să te deconectezi.
- Selectează dispozitivele de pe care dorești să te deconectezi sau atinge Selectează tot.
- Atinge Deconectează-te, apoi atinge din nou Deconectează-te pentru a confirma acțiunea.
Aplicația Meta Horizon
- Pe telefon, deschide aplicația Meta Horizon.
- Atinge
Meniu în partea de sus a Fluxului Horizon.
- Atinge Centrul de conturi.
- Atinge
Parolă și securitate, apoi atinge Unde te-ai conectat.
- Selectează-ți Contul de Meta.
- Derulează în jos, apoi atinge Selectează dispozitivele de pe care să te deconectezi.
- Selectează dispozitivele de pe care dorești să te deconectezi sau atinge Selectează tot.
- Atinge Deconectează-te, apoi atinge din nou Deconectează-te pentru a confirma acțiunea.
Meta Quest
- Pune-ți casca pe cap, apoi treci cu mouse-ul peste ceasul din partea stângă a meniului universal. Când apar Setările rapide, selectează-le ca să deschizi panoul Setări rapide.
- Selectează
Setări, apoi selectează Centrul de conturi.
- Atinge Parolă și securitate, apoi selectează Unde te-ai conectat.
- Selectează-ți Contul de Meta.
- Derulează în jos, apoi selectează opțiunea Selectează dispozitivele de pe care să te deconectezi.
- Selectează dispozitivele de pe care dorești să te deconectezi sau selectează opțiunea Selectează tot.
- Selectează Deconectează-te, apoi selectează din nou Deconectează-te pentru a confirma acțiunea.
Distribuie