Inaktivera och återaktivera din mikrofon i en värld i Meta Horizon
Inaktivera mikrofonen för att undvika att höras eller för att blockera bakgrundsljud.
Så här inaktiverar och återaktiverar du mikrofonen i Worlds:
- Gå till Worlds och dubbeltryck på
Menyknappen på vänster Touch-kontroll.
- Du ser en avisering om att din mikrofon nu är inaktiverad och att andra personer i världen inte kan höra dig.
- Om du vill återaktivera mikrofonen dubbeltrycker du på
Menyknappen igen.
Mikrofonen är inaktiverad tills du antingen lämnar och går in i Worlds igen, eller återaktiverar dig själv genom att dubbeltrycka på Meny igen.
Inaktivera andra personer i en värld
Inaktivera någon för att sluta höra dem under din nuvarande världssession.
Det finns ett par sätt att inaktivera personer från headsetet:
- Håll muspekaren över personens namntagg och välj sedan Inaktivera.
- Du kan välja det igen för att återaktivera personen.
Eller:
- Gå till huvudmenyn i en värld och välj
Personer för att se Personer i närheten.
- Håll muspekaren över personens profilkort och välj sedan
.
- Välj Inaktivera.
Inaktivering av kreatörer och administratörer
Kreatörer och administratörer kan använda Inaktivera i världen för att inaktivera någon och förhindra att de hörs i den världen.
- Hen kan inte höras av någon i den världen.
- Inaktiveringen varar i två timmar, men en kreatör eller administratör kan återaktivera personen när som helst.
När mikrofonen är avstängd visar en ikon att den är inaktiverad. När den är aktiverad visar ikonen att den är återaktiverad. I headset visas indikatorn endast när du pratar. På mobil eller dator förblir den synlig. Den här funktionen är aktiverad som standard men kan inaktiveras i Ljudinställningar.