Aynı Hesaplar Merkezi'nde bulunan hesaplarınızın bilgilerini nasıl kullanırız?
Hesaplarınızın aynı Hesaplar Merkezi'nde olması; ayarlarınızı yönetmenizi, giriş yapmanızı ve profiller arasında geçiş yapmanızı kolaylaştırır. Aynı Hesaplar Merkezi'nde bulunan hesaplardaki bilgileri farklı Meta Şirketi Ürünlerinde birleştiririz. Bilgilerinizi şu amaçlarla kullanırız:
- Size Hikayeler ve Reels videoları gibi içeriklerde reklam gösterdiğimiz takdirde bunları siz ve başkaları için kişiselleştirir ve reklamların performansını ölçeriz. Bu, şu anlama gelir:
- Profil bilgilerinizi ve farklı hesaplarınızdaki hareketleri temel alarak size daha alakalı reklamlar gösteririz.
- İçerik ve önerileri size ve başkalarına yönelik olarak kişiselleştiririz. Bu, şu anlama gelir:
- Facebook veya Instagram'da size alakalı Reels videoları tavsiye ederiz.
- İnsanların kuruluşlara ait gönderiler, videolar ve diğer içeriklerle nasıl etkileşim kurduğunu, kuruluşların anlamasına yardımcı oluruz.
- Ürünlerimizi geliştirir ve farklı ürünlerimize yönelik isteğe bağlı etkinlikler sunarız. Bu, şu anlama gelir:
- Ürünlerimizin beğendiğiniz yönleri hakkında anketlere ve diğer araştırmalara katılımda bulunabilirsiniz.
- Farklı hesaplarınız üzerinden çeşitli ürünlerde kullanabileceğiniz AR efektleri oluşturabilirsiniz.
- Facebook ve Instagram'da bağış kampanyaları oluşturabilirsiniz.
- Bazı hesap bilgilerini ve ayarlarını farklı hesaplarınızda eşleşecek şekilde değiştiririz. Bunları istediğiniz zaman yönetebilirsiniz. Bu, şu anlama gelir:
- Bir Hesaplar Merkezi'ne diğer hesaplarınızdan farklı bir doğum gününe sahip yeni bir hesap eklerseniz yeni hesabınızın eklenebilmesi için sizden doğru doğum gününüzü seçmenizi isteyebiliriz.
- Hesaplar arası paylaşım gibi bağlantılı deneyimlerde size kontrol sunarız. Bu, şu anlama gelir:
- Facebook ve Instagram hesaplarınızda kendi gönderilerinizi paylaşabilirsiniz.
- Horizon'da tanıdığınız kişileri takip edebilirsiniz.
İstediğiniz zaman Ayarlar'dan aynı Hesaplar Merkezi için hesaplar ekleyebilir veya mevcut hesapları kaldırabilirsinizAyarlar'da istediğiniz zaman aynı Hesaplar Merkezi'nden . Hesapları kaldırmanızdan sonraki 7 gün içerisinde, bilgilerinizi yukarıda belirtilen kullanımlar için bu farklı hesaplar arasında birleştirmeyi bırakırız. Daha önce birleştirilmiş bilgileriniz, birleştirilmiş olarak kalır.
Hesapların aynı Hesaplar Merkezi'nde bulunması, aşağıdaki kullanım durumlarını etkilemez:
- Sizi ve başkalarını emniyette tutmak için farklı hesaplardaki bilgileri kullanırız.
- Kişi sayımını daha doğru bir şekilde yapmak ve insanların ürünlerimizi nasıl kullandığını ölçmek için farklı hesaplardaki bilgileri kullanırız.
- Ürünlerimizin doğru şekilde çalışmasını sağlamak ve çalışmıyorsa bunları düzeltmek için farklı hesaplardaki bilgileri kullanırız.
- Aynı üründeki farklı hesaplarınıza ait bilgileri kullanırız.
Daha fazla bilgi: