Sådan sætter du din oplevelse i Worlds på pause

8 synes godt om
Opdateret:for 48 uger siden

Pause er et sted, hvor du kan have en stund væk fra andre personer og dine omgivelser. Herfra kan du slukke, blokere og anmelde indhold eller personer.

Sådan sætter du din oplevelse på pause:

  1. I Worlds trykker du på menuknappen på din venstre Touch-controller.
  2. Vælg Pause.

I pausemenuen kan du gøre følgende:

  • Anmelde den verden, du aktuelt befinder dig i.
  • Følge, anmelde eller blokere personer i nærheden.
  • Slukke eller tænde for nogen.
  • Gå til dit personlige område.
  • Få adgang til hele din menu, herunder dine indstillinger.
  • Få adgang til nogens profil.
Del

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Har du stadig brug for hjælp?

Fortæl os, hvad du skal bruge hjælp til, så finder vi den bedste løsning til dig.

Få svar fra fællesskabet

Hvis du har problemer, kan du finde svar på dine spørgsmål fra brugere af Meta Quest i hele verden.