Sådan nulstiller du din organisationsadministrerede Meta Quest til fabriksindstillingerne
21 synes godt om
Opdateret:for 7 timer siden
Denne artikel er til personer, der bruger en enhed, som administreres af en organisation – ikke til personer, der ønsker at nulstille en personlig enhed til fabriksindstillingerne.
En nulstilling til fabriksindstillingerne kan ikke fortrydes, og det fjerner alle kontooplysninger og alt indhold fra headsettet. Administratorer kan også rydde eller frigive enheder.
Hvis du skal nulstille din organisationsadministrerede enhed til fabriksindstillingerne:
- Sluk for dit headset.
- Hold strømknappen og lydstyrkeknapperne (-) inde på samme tid, indtil genstartsskærmen indlæses.
- Brug lydstyrkeknapperne på headsettet til at fremhæve Nulstil til fabriksindstillingerne, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen.
- Brug lydstyrkeknapperne på headsettet til at få vist Ja, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen.
Hvis du har brug for hjælp med en organisationsadministreret Meta Quest
Bemærk: Hvis du bruger en organisationsadministreret Meta Quest, kan du ikke kontakte supporten. Du kan dog anmelde et problem på din enhed. Dette opretter en fejlrapport, som din administrator kan gennemgå.
Del