Kontoindstillinger, som du vil kunne administrere i Kontocenter
Kontocenter er stedet, hvor du kan administrere tilknyttede oplevelser (såsom at logge ind på tværs af dine konti) på tværs af dine Facebook-, Instagram- og Meta-konti.
Du kan vælge at tilføje eller fjerne konti fra et Kontocenter når som helst. Hvis en konto bliver fjernet fra et Kontocenter, vil denne konto holde til i sit eget Kontocenter, hvor du kan administrere dens indstillinger.
Indstillinger, som du vil kunne administrere i Kontocenter
Nogle af de indstillinger, du i øjeblikket administrerer for din Meta-konto, bliver flyttet til Kontocenter. Heriblandt disse:
- Personoplysninger: Opdater dine kontaktoplysninger, din fødselsdag, administrer din identitetsbekræftelse, tilpas dine præferencer for mindekonto, slet eller deaktiver din konto.
- Adgangskode og sikkerhed: Administrer din adgangskode, totrinsgodkendelse, loginunderretninger, loginaktivitet, og hvor du er logget på.
- Dine oplysninger og tilladelser: Juster, hvordan du overfører kontakter, og administrer din søgehistorik samt browser- eller cookiepræferencer. Du kan også downloade, få adgang til, overføre eller administrere dine oplysninger og administrere din aktivitet uden for Meta-teknologierne.
- Annoncepræferencer: Juster dine præferencer for de annonceemner, du ser, annoncører, du har set for nylig, og dine annonceindstillinger. Du kan også se din seneste annonceaktivitet eller annoncører, du for nylig har set på dine Instagram- og Facebook-konti, som du har føjet til samme Kontocenter.
- Betalinger: Administrer indstillinger for Meta Pay.
For at gøre det nemmere at kontrollere dine præferencer på tværs af dine konti på ét sted, er der nogle indstillinger, der skal være ens på tværs af alle konti i samme Kontocenter. Disse indstillinger inkluderer nogle annoncepræferencer, herunder dine præferencer for annonceemner samt aktivitetsoplysninger fra annoncepartnere.
Når det er nødvendigt, justerer vi disse indstillinger, så de matcher på tværs af dine konti, hvis du tilføjer konti til det samme Kontocenter, der tidligere havde forskellige indstillinger (f.eks. har dine Facebook- og Instagram-konti forskellige præferencer for annonceemner). Du kan til enhver tid ændre disse indstillinger i Kontocenter under Kontoindstillinger.
Du kan fjerne konti fra et Kontocenter når som helst, hvis du vil administrere disse indstillinger forskelligt for hver konto i deres eget Kontocenter. Når du fjerner konti fra et Kontocenter, vil alle ændringer, der blev foretaget i disse indstillinger, mens kontiene var i dette Kontocenter, inklusive de indstillinger, vi justerede for dig, stadig gælde for disse konti, indtil du ændrer dem. Indstillingerne går ikke tilbage til dine valg, fra før kontoen blev føjet til et Kontocenter.
Indstillinger, der ikke flyttes til Kontocenter:
Du kan stadig administrere indstillinger, der kun påvirker din oplevelse i en enkelt app, i indstillingerne for den specifikke app. Disse indstillinger omfatter følgende:
- Præferencer, der er specifikke for denne oplevelse (f.eks. aktivitetslog til Facebook, Notifikationer til Instagram eller sprogindstillinger til Meta Quest)
- Enhedsindstillinger for en bestemt app (for eksempel natindstilling, medieindstillinger – video og billeder, brug af mobildata)
- Hvem der kan se og interagere med dig og dine opslag i en bestemt app (profillås, profil og tagging)