Jak někoho přestat sledovat
Uživatelé nedostanou upozornění, že jste je přestali sledovat. Když někoho přestanete sledovat, u jeho profilu se vám místo Sleduji zobrazí Sledovat.
Jak zrušit sledování v mobilní aplikaci Meta Horizon:
- Otevřete aplikaci Meta Horizon. Pokud chcete Horizon kanál skrýt, klepněte na viditelný oddíl profilu.
- Pokud chcete profil zobrazit, můžete taky z horní části Horizon kanálu přejet prstem dolů.
- Klepněte na Sleduji. Zobrazí se vám seznam lidí, které sledujete.
- Klepněte na jméno člověka, kterého chcete přestat sledovat, a otevřete jeho profil.
- Klepněte na
Přestat sledovat a pak akci potvrďte dalším klepnutím na Přestat sledovat.
Poznámka: Ujistěte se, že se do aplikace přihlašujete svým účtem.
Jak zrušit sledování přes headset Meta Quest:
- Stisknutím
tlačítka Meta /
tlačítka Oculus na pravém ovladači Touch otevřete univerzální nabídku.
- Vyberte
Lidé a potom Sleduji.
- Pokud nevidíte možnost
Lidé nevidíte, najděte si daný profil v headsetu.
- Vyberte
Možnosti u profilu, který chcete přestat sledovat.
- Vyberte Přestat sledovat a pak akci potvrďte dalším výběrem Přestat sledovat.
Pokud chcete, můžete taky odebrat lidi, kteří sledují vás. Nebo je můžete zablokovat.
Poznámka: Pokud ti je 10–12 let (věk se může v jednotlivých regionech lišit), máš Meta účet, který ti spravuje rodič nebo zákonný zástupce, a přestaneš sledovat někoho ze seznamu schválených kontaktů, daný člověk přestane být schváleným kontaktem. To znamená, že už s tebou nebude moct chatovat a volat a nebude ti moct poslat pozvánku ani se k tobě nebude moct přidat v aplikaci nebo cíli.