Hold op med at følge en person
De personer, du stopper med at følge, får ikke besked om det. Når du ikke længere følger en person, står der Følg i stedet for Følger på vedkommendes profil.
Sådan stopper du med at følge en person i Meta Horizon-mobilappen:
- Åbn Meta Horizon-appen, og tryk på det synlige afsnit af din profil for at skjule Horizon-feedet.
- Alternativt kan du swipe ned fra toppen af Horizon-feedet for at vise din profil.
- Tryk på Følger for at gennemse en liste over personer, du følger.
- Tryk på navnet på den person, du vil stoppe med at følge, for at åbne vedkommendes profil.
- Tryk på
Følg ikke længere, og tryk herefter på Følg ikke længere for at bekræfte valget.
Bemærk: Sørg for, at du er logget på appen med din konto.
Sådan stopper du med at følge en person fra dit Meta Quest-headset:
- Tryk på
Meta-knappen/
Oculus-knappen på din højre Touch-controller for at få vist din hovedmenu.
- Vælg
Personer, og vælg derefter Følger.
- Hvis du ikke kan se
Personer, skal du finde vedkommendes profil fra dit headset.
- Vælg
Valgmuligheder ud for den profil, du ikke vil følge længere.
- Vælg Følg ikke længere, og vælg herefterFølg ikke længere for at bekræfte valget.
Du kan fjerne personer, der følger dig. Du kan også blokere dem.
Bemærk: Hvis du er mellem 10 og 12 år (dette alderstrin kan variere fra region til region) og har en Meta-konto, som din forælder eller værge administrerer, og du stopper med at følge en godkendt kontakt, vil denne person ikke længere være en godkendt kontakt. Det betyder, at vedkommende ikke længere kan chatte med, ringe til, invitere eller være sammen med dig i en app eller på en destination.