Henkilön seuraamisen lopettaminen
Henkilöille ei ilmoiteta, kun lopetat heidän profiilinsa seuraamisen. Kun lopetat henkilön seuraamisen, hänen profiilissaan lukee Seuraa eikä Seurataan.
Voit lopettaa henkilön seuraamisen Meta Horizon -mobiilisovelluksella seuraavasti:
- Piilota Horizon-syöte avaamalla Meta Horizon -sovellus ja napauttamalla profiilisi näkyvää osaa.
- Voit vaihtoehtoisesti näyttää profiilisi pyyhkäisemällä alaspäin Horizon-syötteen yläosasta.
- Napauttamalla Seurataan voit katsoa listan seuraamistasi henkilöistä.
- Avaa profiili napauttamalla sen henkilön nimeä, jonka seuraamisen haluat lopettaa.
- Napauta
Lopeta seuraaminen ja vahvista sitten napauttamalla Lopeta seuraaminen.
Huomautus: varmista, että olet kirjautunut sovellukseen käyttämällä tiliäsi.
Voit lopettaa henkilön seuraamisen Meta Quest -virtuaalilaseilla seuraavasti:
- Paina
Meta-painiketta tai
Oculus-painiketta oikeanpuoleisesta Touch-ohjaimesta avataksesi yleisvalikon.
- Valitse
Ihmiset ja valitse sitten Seurataan.
- Jos et näe kohtaa
Ihmiset, etsi henkilöön profiili virtuaalilaseistasi.
- Valitse
Valinnat sen profiilin vierestä, jonka seuraamisen haluat lopettaa.
- Valitse Lopeta seuraaminen ja vahvista sitten valitsemalla uudelleen Lopeta seuraaminen.
Voit poistaa sinua seuraavia henkilöitä. Voit myös estää henkilöitä.
Huomautus: Jos olet 10–12-vuotias tai vastaavassa aluekohtaisessa iässä, sinulla on vanhempasi tai huoltajasi hallinnoima Meta-tili ja lopetat hyväksytyn kontaktin seuraamisen, kyseinen henkilö ei enää ole hyväksytty kontaktisi. Näin ollen kyseinen henkilö ei voi enää keskustella kanssasi, soittaa sinulle, lähettää sinulle kutsua tai liittyä seuraasi sovelluksessa tai kohteessa.