Slutt å følge noen
5 likerklikk
Folk får ikke beskjed når du slutter å følge profilen deres. Når du slutter å følge noen, står det Følg på profilen til personen i stedet for Følger.
Slik slutter du å følge noen i Meta Horizon-mobilappen:
- Åpne Meta Horizon-appen, og trykk på den synlige delen av profilen din for å skjule Horizon-feeden.
- Du kan også sveipe ned fra toppen av Horizon-feeden for å vise profilen din.
- Trykk på Følger for å se en liste over personer du følger.
- Trykk på navnet til personen du vil slutte å følge, for å åpne vedkommendes profil.
- Trykk på
Slutt å følge og deretter på Slutt å følge for å bekrefte.
Merk: Sørg for at du er logget inn på appen med kontoen din.
Slik slutter du å følge noen fra Meta Quest VR-brillene:
- Trykk på
Meta-knappen /
Oculus-knappenpå den høyre Touch-kontrolleren din for å åpne hovedmenyen.
- Velg
Personer og deretter Følgerliste.
- Hvis du ikke ser
Personer, kan du finne vedkommendes profil fra enheten din.
- Velg
Alternativer ved siden av profilen du vil slutte å følge.
- Velg Slutt å følge og deretter Slutt å følge igjen for å bekrefte.
Du kan fjerne personer som følger deg. Du kan også blokkere dem.
Merk: Hvis du er 10–12 år gammel (grensen kan variere fra region til region), har en Meta-konto som administreres av en forelder eller annen foresatt og du slutter å følge en godkjent kontakt, vil ikke personen lenger være en godkjent kontakt. Det betyr at de ikke lenger kan chatte med, ringe, invitere eller bli med deg i apper eller destinasjoner.
Del