Sluk og tænd for din mikrofon i en verden i Meta Horizon
Sluk for din mikrofon for at undgå at blive hørt eller blokere baggrundsstøj.
Sådan slukker og tænder du for din mikrofon i Worlds:
- I Worlds trykker du to gange på
menuknappen på din venstre Touch-controller.
- Du får en notifikation, der fortæller dig, at din mikrofon nu er slukket, og at andre personer i verdenen ikke kan høre dig.
- For at tænde mikrofonen igen skal du dobbelttrykke på
menuknappen igen.
Når mikrofonen er slukket, forbliver den slukket, indtil du enten forlader og vender tilbage til Worlds eller tænder mikrofonen igen ved at dobbelttrykke på Menu.
Sluk for andre personer i en verden
Sluk for nogen for at stoppe med at høre dem under din nuværende verdenssession.
Du kan slukke for andre fra dit headset på flere måder:
- Peg på personens navnetag, og vælg derefter Sluk.
- Du kan vælge indstillingen igen for at tænde for vedkommende.
Eller:
- I hovedmenuen i en verden skal du trykke på
Personer for at se Personer i nærheden.
- Peg på personens profilkort, og vælg derefter
.
- Vælg Sluk.
Slukning udført af kreatører og administratorer
Kreatører og administratorer kan bruge Sluk for verden til at slukke for nogen og forhindre dem i at blive hørt i den verden.
- Vedkommende kan ikke høres af nogen i den pågældende verden.
- Slukningen varer i to timer, men en kreatør eller administrator kan til enhver tid tænde igen.
Når din mikrofon er slukket, viser et ikon, at den er slukket. Når den er slået til, viser ikonet, at den er tændt. I headsets vises indikatoren kun, når der tales. På mobil eller computer forbliver den synlig. Denne funktion er slået til som standard, men den kan slås fra i Lydindstillinger.