Miten muokata Meta Horizon -profiilin tietoja
Meta Horizon -profiilia luodessasi luot nimen, käyttäjänimen, avatarin, elämäkerran ja profiilikuvan, jotka ovat julkisesti näkyvillä ja liitettyjä Meta-tiliisi.
Voit muuttaa tietojasi milloin tahansa. Huomaa, että voit vaihtaa käyttäjänimen vain kerran kuuden kuukauden välein.
Huomautus: Meta Horizon -profiilisi nimi ja käyttäjänimi eivät ole samat kuin esimerkiksi tekoälyssä ja laitteilla käyttämäsi nimi. Lue lisää siitä, miten voit vaihtaa esimerkiksi tekoälyssä tai laitteilla käyttämääsi nimeä..
Meta Horizon -profiilitietojen muuttaminen
Voit muuttaa profiilitietojasi Meta Horizon -sovelluksessa seuraavasti:
- Avaa Meta Horizon -sovellus ja napauta alhaalta profiilikuvaasi.
- Napauta valintaa Muokkaa profiilia.
- Muokkaa profiilitietojasi ja napauta sitten Tallenna.
Voit muuttaa profiilitietojasi osoitteessa meta.com seuraavasti:
- Kirjaudu sisään osoitteessa accountscenter.meta.com.
- Klikkaa ensin kohtaa Koti ja sitten sähköpostiosoitettasi.
- Klikkaa Meta Horizon -profiiliasi.
- Klikkaa tietoja, joita haluat muuttaa.
- Kun olet valmis, klikkaa valintaa Valmis.
Voit muuttaa profiilitietojasi Meta Quest -virtuaalilaseilla seuraavasti:
- Aseta virtuaalilasit päähäsi ja paina
Oculus-painiketta tai
Meta-painiketta ohjaimessa navigaattorin avaamiseksi.
- Valitse
Asetukset ja valitse profiilikuvasi.
- Valitse Näytä profiili ja valitse sitten Muokkaa profiilia.
- Muokkaa profiilitietoja ja valitse sitten Tallenna.
Voit muuttaa profiilitietojasi Meta Quest Link -tietokonesovelluksessa seuraavasti:
- Avaa Meta Quest Link -sovellus tietokoneellasi ja kirjaudu sisään.
- Klikkaa vasemmalla Profiili.
- Klikkaa muokattavien profiilitietojen vierestä Muokkaa.
- Muokkaa profiilitietojasi.
- Klikkaa Tallenna ja klikkaa sitten Vahvista.
Synkronointi toisen profiilin kanssa
Voit synkronoida Meta Horizon -profiilin tiedot esimerkiksi Facebook- tai Instagram-profiilin tai jonkin muun profiilin kanssa. Voit halutessasi synkronoida nimen, käyttäjänimen, profiilikuvan ja avatarin.
Kun olet synkronoinut profiilisi, profiilitietoihin tekemäsi muutokset näkyvät kaikissa synkronoiduissa profiileissa. Lue, miten voit synkronoida Meta Horizon -profiilisi tiedot.