Cum să-ți editezi informațiile din profilul de Meta Horizon
Când creezi un profil de Meta Horizon, adaugi un nume, un nume de utilizator, un avatar, o biografie și o fotografie de profil, care sunt vizibile public și asociate Contului tău de Meta.
Ulterior, poți să modifici oricare dintre aceste informații. Reține că poți modifica numele de utilizator doar o dată la 6 luni.
Notă: Numele și numele de utilizator din profilul de Meta Horizon nu coincid cu numele pentru AI, dispozitive și altele. Află mai multe despre cum poți să-ți schimbi numele pentru AI, dispozitive și altele.
Schimbarea informațiilor din profilul de Meta Horizon
Pentru a-ți schimba informațiile de profil în aplicația Meta Horizon:
- Deschide aplicația Meta Horizon și atinge fotografia ta de profil în partea de jos.
- Atinge Editează profilul.
- Editează informațiile din profil, apoi atinge Salvează.
Pentru a-ți modifica informațiile de profil pe meta.com:
- Conectează-te la accountscenter.meta.com.
- Apasă pe Acasă, apoi apasă pe adresa ta de e-mail.
- Apasă pe profilul tău de Meta Horizon.
- Apasă pe informațiile pe care vrei să le modifici.
- După ce termini, apasă pe Gata.
Pentru a schimba informațiile de profil pe casca Meta Quest:
- Pune-ți casca pe cap și apasă pe
butonul Oculus/
butonul Meta de pe controler pentru a deschide Navigatorul.
- Selectează
Setări, apoi selectează fotografia ta de profil.
- Selectează Vezi profilul, apoi selectează Editează profilul.
- Editează informații de profil, apoi selectează Salvează.
Pentru a-ți schimba informațiile de profil în aplicația Meta Quest Link pentru PC:
- Deschide pe computer aplicația Meta Quest Link pentru PC și conectează-te.
- În stânga, apasă pe Profil.
- Apasă pe Editează lângă informațiile din profil pe care dorești să le editezi.
- Editează informațiile din profil.
- Apasă pe Salvează, apoi apasă pe Confirmă.
Sincronizarea cu alt profil
Poți sincroniza informațiile din profilul de Meta Horizon cu alt profil, cum ar fi cel de Facebook sau de Instagram. Poți alege să sincronizezi numele, numele de utilizator, fotografia de profil și avatarul.
După ce îți sincronizezi profilurile, modificările aduse informațiilor de profil apar în toate profilurile sincronizate. Află cum să-ți sincronizezi informațiile din profilul de Meta Horizon.