Rediger Meta Horizon-profilinformasjonen din
Når du oppretter en Meta Horizon-profil, lager du et navn, et brukernavn, en avatar, en biografi og et profilbilde som er synlig offentlig, og som er koblet til Meta-kontoen din.
Du kan endre informasjonen din når som helst. Husk at du bare kan endre brukernavnet ditt én gang hver sjette måned.
Merk: Navnet og brukernavnet på Meta Horizon-profilen din er ikke det samme som navnet ditt for KI, enheter med mer. Finn ut hvordan du endrer dette navnet.
Slik endrer du profilinformasjonen din:
- Åpne Meta Horizon-appen, og trykk på profilbildet ditt nederst.
- Trykk på
Alternativer.
- Trykk på Rediger profil.
- Rediger profilinformasjonen, og trykk deretter på Lagre.
- Logg inn på auth.meta.com.
- Klikk på Andre innstillinger på menyen til venstre. Dette åpner et nytt vindu.
- Klikk på Rediger ved siden av profilinformasjonen du vil redigere.
- Rediger profilinformasjonen.
- Klikk på Lagre og deretter på Bekreft.
- Ta på deg enheten, og trykk på
Oculus-knappen /
Meta-knappen på kontrolleren for å åpne navigeringsfeltet.
- Velg
Innstillinger, og velg deretter profilbildet ditt.
- Velg Se profil, og velg deretter Rediger profil.
- Rediger profilinformasjonen, og velg deretter Lagre.
- Åpne Meta Quest Link-datamaskinappen på datamaskinen og logg inn.
- Klikk på Profil til venstre.
- Klikk på Rediger ved siden av profilinformasjonen du vil redigere.
- Rediger profilinformasjonen.
- Klikk på Lagre og deretter på Bekreft.
Synkroniser med en annen profil
Du kan synkronisere Meta Horizon-profilinformasjonen din med en annen profil, som Facebook- eller Instagram-profilen din. Du kan velge å synkronisere navn, brukernavn, profilbilde og avatar.
Når du har synkronisert profilene dine, vises endringer i profilinformasjonen på tvers av alle de synkroniserte profilene dine. Finn ut hvordan du synkroniserer profilinformasjon.